Kracht, cardio & TRX trainingen

Trainingsschema, advies en meer
Omdat wij u niet in het diepe willen gooien kunt u bij ons altijd terecht voor uw vragen of advies over uw schema/training.
  
Fitnesstoestellen
Onze fitnesstoestellen zijn zo ontworpen dat zij zorgen voor een optimale spanning op de pezen, spieren en aanhechtingen. Zo bent u verzekerd van een veilige manier om te werken aan uw spieren!
Bij eventuele vragen helpen onze trainers uiteraard graag!
 
Dumbels, barbels en meer
Bij een sportschool kunnen de losse gewichten uiteraard niet ontbreken. Bij Ubcro hebben wij dumbels oplopen tot 40 kg, meerdere banken, 3 grote stangen, diverse andere stangen en een overschot aan schijven!
 
Cardio, Fitness en Training
De training op de fitnesstoestellen zorgen ervoor dat de pezen/spieren en aanhechtingen worden geoptimaliseerd en waarbij de conditie, door de hartslaggordel en de instelling van de maximaal toelaatbare hartfrequentie, op een veilige manier verder wordt opgebouwd.
 
TRX-Training
TRX-training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.
De TRX koorden zorgen voor trainen met zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop u TRX kunt inzetten om te trainen.
 
*maak een afspraak met één van onze trainers voor een individuele training.