Ricochet

       
 

Ricochet is dé dynamische high-tech racketsport die wereldwijd sterk aan populariteit wint. Ricochet is erg dynamisch en leuk om te doen. Het spel is geschikt voor jong en oud, beginner en gevorderde en is vergelijkbaar met squash. Vanwege de geringe afmetingen van de baan, simpele spelregels en het zeer korte lichte racket is Ricochet voor iedereen makkelijk te leren. Na een eerste kennismaking met Ricochet speelt men al snel lange rally’s. Het infrarood foutmeldsysteem en het gebruik van het plafond als speelvlak maakt Ricochet uniek en misschien wel ’s werelds meest spectaculaire racketsport! Er kan gespeeld worden met 3 verschillende kleuren ballen die het niveau van het spel bepalen (beginner, gevorderd, competitie).

Ricochet is op basis van trainingswetenschappelijk- en psychologisch onderzoek ontwikkeld. De compacte bouw van de baan en het lichte gewicht van zowel het racket en de bal maken dat Ricochet niet blessure gevoelig is. Het is een uitstekende aanvulling op een (cardio) fitnessprogramma en combineert dit met een hoge ‘funfactor’.

Ricochetbanen zijn uitgerust met moderne elektronica die de score perfect bijhouden. In de voorwand van de baan is een scorebord ingebouwd dat op een duidelijk zichtbaar beeldscherm de actuele punten- en gamestand weergeven.

U kunt voor de sport geen tennis of squash racket gebruiken!

Een racket is te huur voor € 2,= p.p. per keer.

Verdere info kunt u vinden op onderstaande link. Hier kunt u ook, indien gewenst, uw racket bestellen in de webshop.

http://www.ricochet-world.com/
‚ÄčKlik hier voor demo