Julia Gerrits

Hoi! Mijn naam is Julia Gerrits en woon samen met mijn vriend Antoon in Winterswijk. Samen hebben wij twee mooie jongens!
 
Toen ik ongeveer 7 jaar was ben ik begonnen met dansen en ik ben hier eigenlijk nooit meer mee gestopt. Dansen is voor mij een uitlaatklep en iets waar ik mijn emotie in kwijt kan. De keuze was daarom ook niet moeilijk toen ik een vervolgopleiding moest gaan kiezen. Het werd het MBO Dance in Arnhem. Na een heftige auditie dag werd ik samen met mijn beste vriendin aangenomen!
Ik besloot de richting Dans-coördinator/begeleider te kiezen zodat ik kon gaan lesgeven in Dans. Eigenlijk toen de opleiding startte ben ik al meteen les gaan geven bij Penta Winterswijk en nog twee kleine verenigingen in de regio. Ik gaf veelzijdige lessen van Modern/Jazz tot de lessen Steps en Body Fit. Hier begon al een beetje de liefde voor Fitness.
 
Na mijn tweede zwangerschap moest en zou ik weer fitter worden en was ik onlangs gestopt met het lesgeven bij Penta. Nadat mijn liefde voor Fitness was geboren kwam Ubcro op mijn pad en mocht ik hier gaan lesgeven. De lessen die aangeboden worden door ClubJoy vond ik vooral erg leuk en dan met name de Dance natuurlijk. Maar Yoga, Power en alle andere lessen vind ik ook geweldig om te geven. Zolang ik mijn liefde voor lesgeven en bewegen maar mee kan geven aan de mensen die in mijn les staan!
Ik heb nog steeds als eigen doel om mij te blijven verbeteren als docent en om zelf nog fitter te worden. Dagelijks ben ik bezig met hoe ik nog gezonder kan leven aan de hand van voeding en bewegen.
 
Kom eens een kijkje nemen in een van de groepslessen! Ook sta ik regelmatig achter de bar of in de zaal. Wat je vraag ook is, je mag hem altijd stellen!
 
Liefs, 

Julia