Peter Slotboom

Mijn naam is Peter Slotboom
  
Mijn passie voor de krachtsport is ontstaan vanwege een acute hernia in het verleden. Ik heb hierdoor, ongeveer 4 jaar, veel pijn gehad o.a. uitstaling in mijn bil/hamstring.
Door specifieke kracht/stretch/mobiliteit oefeningen behoort deze pijn nu tot het verleden.
Mijn interesse in de krachtsport is daardoor nog meer gegroeid.
Mijn sport verleden; voetbal, hardlopen, wielrennen, kickboksen, crossfit, fitness.
Opleidingen in het verleden zijn o.a. voetbalcoach junior/senior, Fitness Level A, Small Group trainer en Kettlebell instructeur.
 
Mijn doel is algehele lichamelijke fitheid. Ook op latere leeftijd is het belangrijk dat het lichaam in onze dagelijkse activiteiten goed kan blijven functioneren met zo min mogelijke lichamelijke klachten.
Ik help jou door jou op je eigen niveau, in je eigen tempo, doelen te laten halen met een aanpak die op maat is gemaakt en past bij jouw lichaam, jouw motivatie en je agenda.
Ik baseer me zowel op de ervaring die ik heb opgedaan als op wetenschappelijke kennis over bewegen en sterker worden en blijven.
 
Mijn specialiteiten liggen in het begeleiden van klanten met lichamelijke fysieke klachten maar ook  Fitness, Squat/lifting technieken, kettlebell training en Cross Cube trainingen behoren tot mijn pakket.
 
Je vindt mij bij Ubcro Sports en voor een passend advies, schema/begeleiding sta ik jullie graag te woord!
 
Met vriendelijke groet,
 
Peter