Rune Vink

Hoi! Mijn naam is Rune Vink.

Op mijn zestiende ben ik begonnen met fitnessen. Dat combineerde ik toen met voetbal, wat ik tot mijn achttiende heb volgehouden. Vanwege een schouderblessure heb ik er een paar jaar uitgelegen maar ik ben inmiddels weer langzaam begonnen met krachtsport.
 
Ik heb mijn propedeuse Fysiotherapie behaald en ga mijn kennis verder uitbreiden met verschillende cursussen. Tevens ben ik herstel-, conditie-, en coördinatietrainer bij FC Winterswijk 1.
 
Wat ik heb gemerkt is dat het sporten mij niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal fit houdt. Het voldane gevoel na een training waarin je alles hebt gegeven is voor mij persoonlijk al een doel op zich. Het sporten zorgt ervoor dat ik beter in mijn vel zit, en ik hoop dat ik die positieve energie ook op jullie kan overdragen.
 
Wat ik heel belangrijk vind is dat iedereen pijnvrij kan sporten. Klachten voor, tijdens of na het sporten komen regelmatig voor en daar wil ik je graag in ondersteunen met het juiste advies. Samen met jou doelen stellen en behalen is echt iets waar ik van geniet.
 
Dus heb je vragen over houding, pijnklachten of heb je gewoon zin om een praatje te maken? Spreek me aan in de zaal en dan hoop ik dat ik je met het juiste advies kan helpen!
 
Tot ziens!
 
Rune