Buitensport, Bootcamp & MEER!


Beste leden,
Tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei is er gebleken dat in tegenstelling tot kappers en de horeca de sportscholen de deuren tot 1 september gesloten moeten houden.
Onder meer branchevereniging NLActief en de VES (vereniging van Exclusieve Sportcentra) hebben hun onvrede geuit richting dit besluit.
Premier Rutte zei tijdens de persconferentie op woensdag wel het gesprek aan te willen gaan met de sportscholen, om te kijken of zij de deuren toch eerder kunnen openen. "Die handreiking nemen wij natuurlijk aan, wij gaan graag in gesprek."

We mogen er niet vanuit gaan maar hopen er sterk op dat deze gesprekken positief gaan uit pakken zodat we vroegtijdig op gepaste afstand en met de juiste maatregelen kunnen genieten van onze gezamenlijke passie.

Tot die tijd willen wij er het beste van maken door jullie te verwelkomen tijdens onze buitenlessen en jullie verder te voorzien van andere mogelijkheden zoals de uitleenservice.

Tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei maakte premier Rutte onder meer bekend dat de regels voor sporten in de buitenlucht met ingang van 11 mei enigszins versoepeld worden.
Zo is het weer mogelijk om aan verschillende georganiseerde sportactiviteiten deel te nemen onder begeleiding van een ervaren trainer. Dit mag worden uitgevoerd zolang we ons aan de richtlijnen houden die gelden met ingang van 11 mei 2020.

Nu willen wij al onze leden de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan onze diverse sportlessen buiten.

Om jullie te voorzien van genoeg variatie bieden wij het volgende aan:
> Buik Benen Billen, gegeven door Julia
> Bootcamp, gegeven door Peter, Jesse, of Jorn
> Challenge, gegeven door Jesse of Jorn
> Upperbody Work-Out gegeven door Jesse of Jorn
> Functional training gegeven door Jorn

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een van onze pittige buiten work-outs en durf je het aan? Geef je dan snel op door te mailen naar lars@ubcrosports.nl met als onderwerp ‘buiten sporten’.
Vergeet je naam en voorkeur niet in de mail te zetten!

De lessen gaan plaats vinden op:
Maandag 11 mei:            Bootcamp 10:00 – 11:00 en Bootcamp 19:30 – 20:30
Dinsdag 12 mei:               Functional training 10:00 –11:00 en Challenge 19:30 – 20:30
Woensdag 13 mei:          Buik Benen Billen 10:00 – 11:00 en Upperbody Work-out 19:30 – 20:30
Donderdag 14 mei:         Bootcamp 10:00 – 11:00 en Challenge 19:30 – 20:30
Vrijdag 15 mei:                 Bootcamp 10:00 –11:00 en Buik Benen Billen 19:30 – 20:30
Zaterdag 16 mei:             Functional training 11:00 – 12:00 en Bootcamp 15:30 – 16:30
!De lessen gaan plaatsvinden bij Locatie West!

Onder aan de mail vind je het protocol met de betreffende maatregelen van het RIVM & NOC*NSF. We verzoeken je de maatregelen vóór je deelname door te nemen om de bootcamp zonder risico’s te laten verlopen.

We zijn iedereen ontzettend dankbaar voor het geduld, alle steun en de loyaliteit richting UBCRO. We zijn trots om jullie als leden te hebben en staan uiteraard nog altijd iedere dag voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden.
Stuur je vragen naar lars@ubcrosports.nl.        

Tot snel en voor nu, blijf lekker in beweging, zorg goed voor jezelf en voor je naasten en blijf vooral gezond!
Met sportieve groet,
Team UBCRO