Compensatie Update

Beste leden,
 
Tijdens de persconferentie van woensdag 6 mei is er gebleken dat in tegenstelling tot kappers en de horeca, de sportscholen de deuren tot 1 september gesloten moeten houden.
Onder meer branchevereniging NLActief en de VES (vereniging van Exclusieve Sportcentra) hebben hun onvrede geuit richting dit besluit.
Premier Rutte zei tijdens de persconferentie op woensdag wel het gesprek aan te willen gaan met de sportscholen, om te kijken of zij de deuren toch eerder kunnen openen. "Die handreiking nemen wij natuurlijk aan, wij gaan graag in gesprek."

We mogen er niet vanuit gaan maar hopen er sterk op dat deze gesprekken positief gaan uit pakken zodat we vroegtijdig op gepaste afstand en met de juiste maatregelen kunnen genieten van onze gezamenlijke passie.


Compensatie
We hebben besloten voor aankomend termijn (15-06-2020 t/m 13-07-2020) 50% te incasseren omdat wij onze deuren helaas nog gesloten moeten houden.
 
Tot de tijd willen wij er het beste van maken door jullie te verwelkomen tijdens onze pittige buitenlessen en jullie verder te voorzien van andere mogelijkheden zoals de uitleenservice.
Wekelijks sturen wij je een mail met het nieuwe lesrooster van de volgende week. Je kan je dagelijks opgeven voor de lessen via lars@ubcrosports.nl.
Ook zijn je overige vragen welkom op het genoemde mailadres!
 
Wederom willen wij iedereen hartelijk danken voor het geduld, het meedenken en de steun!
 
Tot snel en voor nu, blijf lekker in beweging, zorg goed voor jezelf en voor je naasten en blijf vooral gezond!
Met sportieve groet,
Team UBCRO