Corona update 13-1-2021

Beste leden,
 
Allereerst willen wij al onze leden ontzettend bedanken voor de prettige, hartverwarmende reacties en vooral het begrip dat getoond wordt voor de huidige situatie waarin wij ons allen bevinden. Dankzij jullie blijven wij gemotiveerd om nieuwe content en trainingen vrij te geven op Social Media en te brainstormen over nieuwe ideeën.
 
Tijdens de persconferentie van dinsdag 12-01-2021 is er helaas besloten dat de sluiting van de sportscholen wordt verlengd tot 09-02-2021. Daarom bieden wij alle leden voor aankomend termijn (25-01-2021 tot 22-02-2021) een compensatie van 50% van de abonnementskosten. Hopelijk mogen we weer op jullie steun rekenen.
 
Tevens willen we jullie natuurlijk op iedere mogelijke manier helpen met trainen. Dit willen wij realiseren door het volgende aan te bieden:
 
Groepslessen
Ook tijdens deze periode gaan onze toppers Julia en Amber de lessen voortzetten.
Amber staat voor jullie klaar op maandag en woensdag en Julia op dinsdag, donderdag
en vrijdag. Alle lessen gaan plaatsvinden om 18:30 uur op onze Facebookpagina.
 
Dagelijkse filmpjes
Op onze Social Media platforms leggen onze trainers uit hoe jullie fit kunnen blijven met minimale attributen. Wij gaan dagelijks filmpjes uploaden waarin je schema’s, trainingen en tips kunt verwachten.
 
Uitleenservice
Net als de laatste keer willen we een deel van onze attributen ter beschikking stellen.
Bij ons op de site vind je onder het kopje “nieuws” de attributenlijst samen met de instructies over hoe jij je voorkeuren kan doorgeven.
 
Buitentrainingen
Vanaf 18-01-2021 willen wij van maandag tot en met zaterdag onze leden de 1 op 2 trainingen aanbieden. Per dag gaan er diverse trainingen plaatsvinden naast locatie West.
Via onze site kan je jouw plekje reserveren.
 
Wij vinden het uiteraard erg jammer om onze deuren tijdelijk voor jullie te moeten sluiten, maar het welzijn van ons allen staat voorop.
Voor nu, blijf lekker in beweging, zorg goed voor jezelf en je naasten en blijf vooral gezond!
 
Team UBCRO Sport & Health Center
 
Volg ons ook op Facebook en Instagram!
 
https://nl-nl.facebook.com/ubcrosports.nl
 
https://www.instagram.com/ubcrosports/