Corona update 15-12-2020

Beste leden,
 
Tijdens de persconferentie van maandag 14 december 2020 is er helaas besloten dat wij onze deuren moeten sluiten tot en met 19 januari 2021. Vanaf 20 januari 2021 heten we jullie allen weer van harte welkom om 8:30 uur op beide locaties!
 
We gaan, zoals jullie van ons gewend zijn, er alles aan doen om jullie te helpen fit te blijven in deze maand.
Dit doen wij door jouw vragen te beantwoorden tijdens de Livesessies, je mee te nemen in onze online lessen en door dagelijks filmpjes te plaatsen op onze Socials.
Onderstaande vind je onze planning en wat wij je deze maand aanbieden!
 
Livesessie
Dinsdags gaan Jorn en Jesse om 19:30 uur en zaterdags gaan Rune en Lars om 13:00 uur live op Instagram om jullie (sport gerelateerde) vragen te beantwoorden en om gezellig bij te praten.
 
Live groepslessen
Ook tijdens deze periode gaan onze toppers Julia en Amber de lessen voortzetten. Amber verzorgt op maandag, woensdag en vrijdag de lessen. Julia staat op donderdag voor jullie klaar.
Alle lessen gaan plaatsvinden om 19:00 uur op onze Facebookpagina.
 
Dagelijkse filmpjes
Op onze Social Media platforms leggen onze trainers uit hoe jullie fit kunnen blijven met minimale attributen. Wij gaan dagelijks filmpjes uploaden waarin je schema’s, trainingen en tips kunt verwachten.
 
Uitleenservice
Net als de laatste keer willen we een deel van onze inventaris aan jullie ter beschikking stellen. Bij ons op de site vind je onder het kopje nieuws de attributenlijst samen met de instructies over hoe jij je voorkeuren kan doorgeven.
 
Wij vinden het uiteraard erg jammer om onze deuren tijdelijk voor jullie te moeten sluiten, maar het belang van het welzijn van ons allen staat voorop.
Voor nu blijf lekker in beweging, zorg goed voor jezelf en voor je naasten en blijf vooral gezond!
 
Team UBCRO
 
Volg ons ook op Facebook en Instagram!
 
https://nl-nl.facebook.com/ubcrosports.nl
 
https://www.instagram.com/ubcrosports/