NIEUWE BASISREGELS PER 07-06-2021

Beste leden,
 
Tot onze blijdschap mogen wij jullie mede delen dat na de persconferentie van 5 juni j.l. er weer wat versoepelingen bij zijn gekomen. Zo mogen onder meer onze kleedkamers en douches weer open voor gebruik, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. Deze zullen bij onze fitnesscentra vanaf 07-06-2021 weer open gaan!
Ondanks alle versoepelingen blijven er nog wel een aantal regels van kracht in onze fitnesscentra. We hopen dat jullie samen met ons deze regels in acht nemen zodat we kunnen zorgen voor een veilige omgeving voor iedereen die bij ons wil sporten. Hieronder de regels op een rijtje:
 
ALGEMENE REGELS
  1. De tijdsblokken en het reserveringsysteem zal op dezelfde manier doorgaan zoals dat het afgelopen jaar is geweest.
  2. Elk lid is verplicht om apparaten of attributen na gebruik te desinfecteren en schoon te maken met de desinfectiespray die beschikbaar is in de zaal.
  3. Aankomst in het fitnesscentrum vindt niet eerder plaats dan de gereserveerde starttijd.
 
MONDKAPJES
  1. Elk lid is verplicht om een mondkapje te dragen bij binnenkomst en op de weg naar de kleedkamer. Op het moment dat je op je plek in de kleedkamer gaat zitten mag deze af. Ook bij vertrek uit het sportcentrum is het verplicht om een mondkapje te dragen. Tijdens het sporten mag deze af.
 
DOUCHEN
  1. Vanwege de tijdsblokken is er maar een beperkte tijd die elk lid in de kleedkamer kan doorbrengen. Op het moment dat je blok voorbij is heeft ieder lid 10 minuten om te douchen en om te kleden en de locatie te verlaten. Dit i.v.m. de volgende groep in het volgende tijdsblok die dan de kleedkamer wenst te gebruiken.
Bijvoorbeeld: Je begint met sporten om 08:30 en eindigt om 09:45. Je hebt dan van 09:45 tot 09:55 om te douchen, om te kleden en de sportschool te verlaten.
 
Gezondheid en veiligheid voor onze leden en medewerkers hebben voor ons de absolute prioriteit, en we hopen daarom op jullie medewerking in het handhaven van deze regels. Zo kunnen we veilig open blijven!
 
Met sportieve groet,
 
Team Ubcro