Uitleenservice 15-03

Beste leden,
 
Vanaf 15 maart beginnen wij met een nieuwe ronde van de uitleenservice. We stellen een deel van onze attributen beschikbaar! Klik op de link om de attributenlijst te openen. https://ubcrosports.nl/nieuws/de-attributenlijst-van-de-uitleenservice/
 
Wat moet je doen?
Als je je keuze hebt gemaakt wat je graag wilt lenen, mail je je keuze door naar lars@ubcrosports.nl met als onderwerp ‘ik wil gebruik maken van de uitleenservice’
Zorg ervoor dat je dit niet vergeet anders is er een kans dat je misgrijpt!
Om het voor ons gemakkelijker te maken stellen wij het erg op prijs dat je je telefoonnummer ook in de mailing toevoegt.
Je hebt tot en met zondag 14 maart de tijd om je wensen door te geven! Daarna beginnen wij met het verdelen.
 
Hoeveel attributen mag ik lenen per persoon?
Je mag per persoon 2 attributen lenen. Om het zo eerlijk mogelijk te verdelen willen we niet 2 setjes dumbells of 2 bankjes beschikbaar stellen voor één persoon.
 
Hoelang mag ik de attributen lenen?
Om de verdeling zo eerlijk mogelijk te maken en wij niemand tekort willen doen mag je attributen voor twee weken lenen. We geven je per mail door welke datum en hoe laat wij open gaan zodat je de spullen kan ophalen. In verband met de veiligheid mag er één persoon tegelijk binnen zijn. Je wordt dan zelf opgehaald. We spreken ter plekke af wanneer je de attributen komt terug brengen. Wij gaan er dan ook vanuit dat jullie dit respecteren en hier naar handelen.
 
Waar moet ik opletten?
Het kan natuurlijk zijn dat iemand je al voor is. We zouden het dan ook erg vervelend vinden als je helemaal de plank mis slaat terwijl je wel ruim op tijd bent met doorgeven van jouw wensen. Geef daarom meerdere opties op in de volgorde van favoriet naar laatste keuze.
Verder moet je er op letten dat het niet de bedoeling is dat er onderling wordt geruild!! Wie de attributen ophaalt, komt ze ook weer brengen.
 
Hoe word de verdeling gedaan?
Iedereen ontvangt de mail tegelijkertijd. Wij gaan dan ook voor de methode van: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!
 
Wanneer krijg ik er een bericht over?
Wanneer de verdeling gedaan is mailen we je direct welke attributen er voor je klaar liggen, wanneer en hoe laat je ze mag ophalen.
 
Zitten er voorwaarden aan?
Bij binnenkomst zal er een blaadje liggen met de algemene voorwaarden van de uitleenservice.
Hierin staat onder andere het volgende:
  • Disclaimer: het gebruik van de attributen is op eigen risico en bij blessure is UBCRO niet aansprakelijk.
  • Bij niet te repareren schade zijn er kosten aan verbonden.
  • Wanneer de attributen niet voor de afgesproken tijd zijn ingeleverd mits anders overlegd, komt er een boete van € 10,- per te laat ingeleverde dag.