Uitleenservice, compensatie en meer!

Beste leden,
 
In deze lastige tijd waarin we jullie al (te) lang niet hebben gezien, denken we aan jullie en hopen we dat jullie in goede gezondheid verkeren.
 
Tijdens de persconferentie op 31 maart van Minister-President Mark Rutte kwam naar buiten dat alle horeca, scholen maar ook sportscholen zijn deuren gesloten moeten houden met een verlenging tot en met 28 april.
Het is jammer dat wij jullie nog niet mogen ontvangen aan de bar of in de zaal maar we snappen het besluit volkomen.
 
Blijf fit!
Om jullie nog wat meer tegemoet te komen tijdens deze periode van minder sporten, bieden we jullie kosteloos een 7 DAY DETOX E-book aan. 
Hierin vind je:
  • De ‘spelregels’
  • Een geheel voedingsschema
  • Beweegschema’s
  • Extra recepten en tips
  • Boodschappenlijst
Of je tijdens deze periode op gewicht wilt blijven of er voor gaat wanneer we weer open zijn..
Wanneer je er gebruik van maakt is geheel aan jou!
Stuur een mail naar info@ubcrosports.nl als je geïnteresseerd bent en wij sturen jou alles toe!
 
Naast het E-book, blijven we bezig met het verzinnen van nieuwe content op onze Social Media en bieden we met enige regelmaat LIVE groepslessen aan via Facebook.
Ook kan je vrijblijvend gebruik blijven maken van het online platform FitSnacksTv.
 
Compensatie
Tijdens de persconferentie van 31 maart riep Minister Koolmees de mensen op, wiens loon nu overgenomen wordt, zelf ook bijvoorbeeld de muziekschool, sportschool en schoonmaker te blijven betalen. Zo moet de maatregel helpen om de economie ook verder te stutten
Bron: Telegraaf, 21 mrt. 2020
 
Omdat wij begrijpen dat het voor iedereen een lastige periode is, hebben wij als team besloten jullie niet alleen tegemoet te komen met de 7 days of Detox.
Via dit bericht willen wij jullie mededelen dat we hebben besloten om een deel van onze attributen uit te lenen. Wanneer de uitleenservice van start zal gaan en wat de lijst van attributen zal worden, maken wij jullie zo spoedig mogelijk bekend via onze Social Media (Facebook en Instagram).
We vinden, helemaal in deze tijd, dat we zo eerlijk mogelijk moeten zijn richting jullie. Om de financiële gezondheid te waarborgen kunnen wij simpelweg de abonnementen niet bevriezen. Toch vinden we dat we genoodzaakt zijn iets te doen op het gebied van de abonnementskosten. Daarom willen wij naast alle extra’s die wij jullie bieden, op alle abonnementen 10% korting geven tot en met december 2020 vanaf aankomend incassomoment.
 
 
Mochten er nog onduidelijkheden zijn horen wij dit uiteraard graag! Je kunt ons bereiken via info@ubcrosports.nl
 
Voor nu, blijf lekker in beweging, zorg goed voor jezelf en je naasten. Hopelijk zien we elkaar snel in alle gezondheid!

Team UBCRO